Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief special Kunstuitleen okt 2020

Rik Hagt 2
Rik Hagt in de Kunstuitleen

Nog deze hele maand staat het werk van Rik Hagt bij ons in de spotlight met de tentoonstelling Hotelkamer #30. In de tentoonstelling toont Rik zijn hotelkamerreeks, waar hij elk jaar een nieuw schilderij aan toevoegt. Ook zijn nieuwste schilderij, het dertigste exemplaar uit de serie zie je in het CBK.

Hotelkamer #30 is de eerste editie van onze nieuwe tentoonstellingenserie Ateliercollectie: Solo met werk rechtstreeks uit de ateliers van Noordelijke kunstenaars. Bijna alle kunstwerken zijn te leen en te koop in onze Kunstuitleen. Bekijk het werk van Rik en de andere kunstenaars uit de Ateliercollectie ook online.

 
Laatste kaarten: workshop Kijken is de Kunst
Workshop Kijken is de KUnst2

Er zijn nog maar een paar tickets voor de workshop Kijken is de Kunst op zaterdag 3 oktober. Onder begeleiding van beeldend kunstenaar en docent aan Academie Minerva Wim Bosch ga je actief en aandachtig kijken naar de kunstwerken van Rik Hagt uit de tentoonstelling Hotelkamer #30. Want door grondig te kijken begrijp je soms meer van het werkproces en de beslissingen die de maker heeft genomen. We organiseren twee workshops, om 15 en 16 uur. Tickets voor de workshops zijn te koop in onze webshop. Wees er snel bij want op=op.

 
 
Sneak Preview
Coen Vunderink preview

Na Hotelkamer #30 presenteren we vanaf 7 november de tweede editie van Ateliercollectie: Solo. We kunnen alvast verklappen dat we in deze editie werk van kunstenaar Coen Vunderink presenteren. Houd onze website, Instagram of Facebook in de gaten voor meer informatie.

 
 
Top 10
Top10 dieren

Meer dan 3.500 werken vind je in onze Kunstuitleencollectie. Om je een handje te helpen in je zoektocht naar iets moois bij jou thuis aan de muur, selecteren we elke maand tien kunstwerken rondom een speciaal thema. Deze maand presenteren we een top 10 van werken met dieren in de hoofdrol. Leen of koop eenvoudig een kunstwerk door het online te reserveren of neem contact met ons op.

Meer kunst uit de collectie ontdekken? Kijk in onze digitale catalogus of kom langs.

 
 
Update coronamaatregelen

Ben je van plan binnenkort een bezoekje aan het CBK te brengen? Dan is het goed om te weten dat in verband met de huidige situatie rondom het coronavirus we onze maatregelen hebben aangescherpt. Voor jouw en onze veiligheid verzoeken we je dan ook dringend naast je handen te reinigen bij binnenkomst en 1,5 meter afstand te houden vanaf deze week ook een mondkapje te dragen in het CBK.

Je bent van harte welkom en we ontvangen je graag op gepaste afstand in deze coronaperiode.

 
 
meer