Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief special Ateliercollectie augustus 2019

Ateliercollectie 3 2019
 Kea Schipper - Schuur 
Ontdek de nieuwe ateliercollectie

In onze Kunstuitleen vind je weer een nieuwe ateliercollectie. In deze speciale nieuwsbrief ontdek je er alles over. Deze editie draait rond het thema Groningen. De kunstenaars uit de collectie hebben allemaal een band met stad en/of ommeland. In de collectie kun je werk vinden van Eline Brontsema, Ilse Brul, Leen Kaldenberg, Wianda Keizer, Anja Nieuwold, Kea Schipper, Gert Sennema, Kaneli en Smit en Sibrich Veenland.

 
Opening woensdag 21 augustus
Gert Sennema & Westkanstad
 Gert Sennema & Westkanstad 

De nieuwe ateliercollectie opent op woensdag 21 augustus in het CBK. Tijdens de opening is er een optreden van Gert Sennema & Westkanstad (foto), een band rond liedschrijver en kunstenaar uit de ateliercollectie Gert Sennema. Tegelijkertijd is dan de tentoonstelling Spinbarg voor het eerst te zien. In deze tentoonstelling brengen Groningse kunstenaars, animatoren, filmmakers en componisten oude volksverhalen uit de provincie Groningen op een eigentijdse manier tot leven. Wil je bij de opening aanwezig zijn? Kom om 17.00 uur naar het CBK.

 
 
De collectie
Ateliercollectie augustus 2019 afbeeldingen
 Werken uit de ateliercollectie 

De ateliercollectie bestaat uit kunstwerken rechtstreeks uit de ateliers van kunstenaars. De Kunstuitleen biedt hen een podium en jij krijgt zo de kans hun werk bij jou thuis te hangen. Alle werken zijn te koop en/ of te leen. In onze digitale catalogus vind je de hele collectie.

 
 
meer