Ga direct naar inhoud

Nieuwsbrief december 2020

Fietsles winter
Kerstvakantietip: ontdek kunst op straat

Groningen staat vol met mooie, interessante en soms onontdekte kunstwerken. Je vindt ze gewoon op straat, aan gevels en op pleinen. Ben je toe aan een frisse neus tijdens de vakantie? Loop een van onze kunstroutes.

Het CBK wenst je alvast fijne dagen!

 
CBK is gesloten t/m 19 januari
Snap

Helaas zijn onze deuren vanwege de nieuwe coronamaatregelen gesloten. Heb je een leuk kunstwerk gezien in onze Kunstuitleencollectie? Vanaf 5 januari kun je het werk online reserveren, neem vervolgens contact met ons op om een afhaalmoment te plannen. Deze maatregel geldt tot dinsdag 19 januari. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven.

Hou vol en hopelijk tot 20 januari!

 
 
Dit zijn de winnaars van het Hendrik de Vriesstipendium
Wildvang winnaars 2020
 Foto: Knelis 

Joyce Zwerver en Anna Dijk hebben het Hendrik de Vriesstipendium gewonnen. Dit maakte wethouder Paul de Rook bekend tijdens de livestream van talentevent Wildvang. Joyce Zwerver won met haar plan voor het beeldende kunst project Mien Grunneger Laand. Anna Dijk ontving de prijs in de categorie Literatuur en wil hiermee een podcastserie maken. De publieksprijs ging naar Jui-Tsz Shiu. Meer weten over de plannen van de winnaars? Lees dit artikel van Kunstspot.

Wil je de Wildvang livestream terugkijken? Klik hier.

 
 
meer